RS får stöd på Pride

2008-07-30 15:06:44
Senaste veckan har kantats av EuroPride i Stockholm och festivalen Pite Dansar och Ler. På båda dessa händelser gör Rättvisepartiet Socialisterna ingripande med politik och för att sälja Offensiv.

I Piteå samlade vi in 640 kronor bara under fredagen med kampanjen mot sverigedemokraternas försök att eta­blera sig i Norrbotten. Kampanjen fick ett mycket bra gensvar.

Kampanjen för en kämpande hbt-rörelse under de första dagarna av Prideveckan har fått lika bra respons. Totalt har vi fått 3 960 kronor i bidrag samt sålt 150 Offensiv och 11 prenumerationer.
Tisdagen den 29 juli ligger vi på 37 464 kronor av målet på 40 000 kronor i RS och Offensivs ekonomikampanj. Norrbotten har ökat kraftigt den senaste veckan och har slagit sitt mål. Med de två dagar som återstår är möjligheterna goda att målet nås för ekonomikampanjen i juli.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!