RS kampanjer får stöd

2008-05-28 15:39:33
Rättvise­partiet Socialisterna (RS) driver många olika kampanjer över hela landet och även internationellt tillsammans med vår international CWI. Och våra kampanjer mot rasism och nazism, mot nedskärningar, mot våld mot kvinnor, för en bättre miljö med flera får stort stöd.
Våra kampanjer behöver också ett ekonomiskt stöd för att täcka utgifter och därför har RS och Offensiv en ekonomikampanj som för maj månad har ett mål på att få in 90 000 kronor. Dessa pengar får vi till ­större delen in genom att sälja vår tidning och därigenom också sprida vår politik och vårt alternativ.
I fredags stod Stockholms partiföreningar utanför sjukhus med stödkampanjen för vårdstrejken. Totalt samlades 2 300 kronor in, 111 Offen­siv såldes och även 11 prenumeratio­ner. Hittills har närmare 10 vårdanställda tagit ­autogiroprenumeration på Offensiv.
Hittills har ekonomikampanjen i maj nått 63 292 kronor för landet. Av detta står Stockholm för 24 658 kronor. Vi har totalt sålt 2 164 Offensiv och 140 prenumerationer. Vi har alltså en stor andel kvar till målet och det återstår inte ens en vecka av månaden, men i och med de olika akti­viteter som kommer att hållas i veckan, till exempel ­tidningsförsäljningar och informationsbord på skolor, kommer det inte att vara en omöjlig­het att nå målet.
Har man ändå möjlighet att ­stödja våra kampanjer ekonomiskt, sätt gärna in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!