RS möten viktigare än någonsin – men delvis på zoom/messenger

Rättvisepartiet Socialisterna kommer inte släcka ner under coronakrisen. En socialistisk kraft behövs nu mer än någonsin. Kapitalismens hänsynslösa profitjakt, konkurrens, klassklyftor gör samhället mycket svagare att stå emot viruset och de svagaste kommer att få betala med sina liv. RS kommer att hålla igång tidningsförsäljning, utomhus med bord, och möten och organisering. Vi jobbar på att hitta nya former. I Göteborg och Stockholm kommer mötena redan den här veckan att delvis ske via nätet. I Göteborg uppmanas medlemmarna att ladda ner zoom-appen. I Stockholms tre partiföreningar sker en kombination av fysiska möten, messengermöten och livestreamningar. Teman är Coronakrisen och klasskampen. Om du inte hittar den info du söker angående mötesdeltagande på våra facebook-sidor maila till rs@socialisterna.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content