RS valkampanj

Halvtid efter tre veckor, den 1-21 augusti

Foto: Mathias Toivonen

Tre veckors valkampanj för Rättvisepartiet Socialisterna understryker hur många det är som vill diskutera klassfrågor: matpriser, bostadskrisen, pressen på arbetsplatserna, rasismen – frågor som aldrig tas upp av politikerna på tv eller på valplakaten.
Anmäl dig som valarbetare för RS: mejla rs@socialisterna.org

Sålda valmanifestKronor i stöd
LULEÅ66319 144 (plus 1 760 valfond)
HANINGE83219 592 (plus 12 645 valfond)
ÖVRIGA120

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Skip to content