RS valkampanj

Resultat första veckan, 1-8 augusti

556 personer köpte Rättvisepartiet Socialisternas valmanifest under den första veckans valkampanj. En intensiv sommarkampanj för prenumerationer på Offensiv redovisades också nu, med det suveräna resultatet att Offensiv denna vecka har 806 fler prenumeranter!

Sålda valmanifestPrenumerationer – Kampanj för OffensivKronor i stöd (utöver prenumerationer)
LULEÅ20851 (Norrbotten)5 146 (+ 1 400 valfond)
HANINGE351579 (Stockholms län)10 476 (+ 2 500 valfond)
ÖVRIGA1542 200 valfond

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Skip to content