RS växer – fler möten nu!!

Det är otroligt roligt att RS har lyckats starta/återstarta två nya partiföreningar den här hösten och den här veckan har 10 separata möten. Ganska snart tror vi det kommer att vara 12. Partiföreningarna har valt helt olika teman den här veckan. Allt från sociala medier, till trygghet, till Bolivia, till landsbygden, till bostadskamp, till permanenta revolutionen. Men det är Engels som får vara omslagspojke idag. För det har precis varit 200 år sedan Engels föddes, vilka två partiföreningar uppmärksammar och Offensiv har haft en väldigt intressant artikel om Engels och den dialektiska naturuppfattningen som vi diskuterar kring. Titta i kalendariet här på sidan, välj ut ett möte och anslut! Du behövs!!!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Skip to content