Segermöte och partikonferens

Den här veckan kan RS bjuda på något väldigt speciellt. Efter att 92 procent röstade för kampens alternativ i Luleås folkomröstning om skolorna så håller vi ett livestreamat möte om erfarenheten av fem års kamp och hur vi går vidare. Det finns ett facebook-event om detta som ni gärna får hjälpa till att sprida. Torsdag kl 19:00. Vår gillasida och youtubekanal.

De flesta partiföreningarna förbereder sig inför partikonferensen i helgen. Vill du diskutera innehållet i resolutionera i förväg – kom på några av mötena, se kalendariet. Är du sympatisör och vill delta på konferensen? Maila då till elin.gauffin@socialisterna.org

OBServera att RS sedan en tid tillbaka ordnar dagtidsmöten. Det är på onsdagar och värd är RS Angered. Se kalendariet.

Här är länk till facebook-evenet:

https://www.facebook.com/events/787211878510637

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content