Socialismens röst i #BlackLivesMatter

Den största massrörelsen i USA på 50 år har nu pågått i över två veckor, efter det brutala polismordet på George Floyd. Hundratusentals samlas gång på gång i jättelika marscher, medan protesterande ockuperar delar av städer dygnet runt. RS systerorganisation Socialist Alternative engagerar sig fullt ut i rörelsen och betonar behovet av organisering, att fackföreningsrörelsen måste ge sitt stöd och att hela systemet är skyldigt. Här under ser du ett inspirerande tal av Zebediah från Socialist Alternative inför tusentals demonstranter i Philadelphia.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!