Socialistiskt svar på coronaläget och regeringen

Den här veckan kommer mötesannonsen ut lite sent. Men idag är det i alla fall tre möten att välja på. Två stycken diskuterar vårt socialistiska svar på de nya allvarliga coronaläget och regeringens otillräckliga och klassmässiga agerande. Det tredje mötet diskuterar Offensiv, vår tidning, samt prenumerationskampanjen. Se kalendern. Alla möten har en utvärdering av partikonferensen samt kommer diskutera hur vi förbereder nästa veckas höjdpunkt – den internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor, 25 november.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content