Stöd det socialistiska krigsmotståndet i Ryssland!

Det socialistiska krigsmotståndet i Ryssland möts av hård repression från den despotiska Putinregimen – men som fortsätter organisera kampen. Det socialistiska krigsmotståndet uppmanar till bygget av antikrigskommittéer på skolor, arbetsplatser och universitet i Ryssland.

Antikrigsmotståndet kostar. Det socialistiska krigsmotståndet i Ryssland behöver ditt bidrag för att trycka flygblad, affischer och hjälp för att kunna övervinna censuren och alla begränsningar av tillgång till internet.

Du kan stödja det socialistiska krigsmotståndet i Ryssland; ge pengar nu! Swisha till 123 240 32 85 eller sätt in via PlusGiro 87 96 49-2. Märk bidraget ”Krigsmotstånd”.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!