Stöd RS/ISA:s sommarinsamling

Vi börjar närma oss slutet av sommaren och förhoppningsvis har alla haft chans att ladda batterierna inför hösten. Ett stort fokus kommer nu att ligga på protest­veckan mot marknadshyror den 11–18 september och det är viktigt att vi även bygger upp krigskassan inför kommande kamputbrott.

Det har vi redan börjat med under augusti månad med vår sommarinsamling. Hittills har 77 464 kronor skänkts men vi vill få in minst 100 000 kronor så märk ditt bidrag ”Insamling” och skicka enligt uppgifterna nedan.

I helgen var det vårt årliga sommarläger och vi passade på under pausen på lördagen med en aktivitet. Vi lyckades få in 451 kronor och sälja två prenumerationer vilket ger oss 15 nya prenumeranter än så länge under augusti månad.

Vill du skicka ett bidrag? Swisha valfritt belopp till 123-240 32 85 eller gör en insättning på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Stephen Rigney

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content