Stöd RS/Offensivs ekonomikampanj

2008-09-01 13:25:20
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv har varje månad en ekonomikampanj för att kunna finansiera de kampanjer vi driver. I augusti siktar vi på att ta in 80 000 kronor. Men det är långt till må­let så vi uppmanar medlemmar, sympatisörer och läsare att ge ett bidrag.

Nu har det nyligen varit skolstart och med det så har vi återigen informationsbord för att engagera ungdomar och studenter. Nu är inriktningen mobilisering inför European Social Forum i Malmö och kampen mot rasismen. Vårt andra stora fokus är på kampen mot högern och demonstrationerna den 16 september.

Ekonomikampanjen har målet att samla in 80 000 kronor i landet denna månad. Detta görs genom försäljning av Offensiv, prenumerationer, knappar, pamfletter och böcker, men även av frivilliga bidrag från sympatisörer och medlemmar.
Hittills i augusti har vi bara nått cirka en tredjedel av målet, det vill säga 25 735 kronor, och detta med bara en knapp vecka kvar av månaden. För att kunna ha en bra del i demonstrationerna under ESF eller un- der demonstrationerna mot högerns attacker den 16 september, för att kunna organisera protester mot sveri­gedemokraternas torgmöten eller för att kunna anordna skolstrejker mot nedskärningar måste vi också få in pengar för att kunna finansiera detta.
Därför ber vi alla som stödjer RS kamp att sätta in till exempel 100, 500 eller 1 000 kronor på PlusGirokonto 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!