Stödkampanj för vårdstrejken säljer prenumerationer

2008-04-23 11:55:06
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv har en ekonomikampanj för att vi ska kunna finansiera de kampanjer vi driver i landet och även världen över. Vi har målet att dra in 80 000 kronor per månad i landet. Vi har dock bara nått drygt halva målet för april och det krävs nu ett hårt arbete under den kommande veckan för att klara av målet. Vi ligger nu på 42 039 kronor.

RS driver nu en stödkampanj för vårdstrejken, som kan ses här nertill, som fått ett enormt bra mottagande. Bara på Vårdförbundets demonstration i Stockholm i lördags såldes 25 prenumerationer till strejkande och andra och 2 780 kronor samlades in.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!