Stor sommarinsamling till Offensiv, RS och CWI

Nya klimatstrejker i höst – en av många viktiga frågor RS kämpar för och deltar i.

I höst blir det klimatstrejker. Bostadskampen fortsätter. Vården och äldreomsorgen attackeras med nya nedskärningar när det är mer resurser som behövs. Högerpartier och rasister försöker tjäna på missnöjet. Det behövs en vänster som är kämpande och socialistisk!
Det finns ett motstånd även internationellt – se på revolutionen i Sudan, masskampen i Hongkong och i Puerto Rico. Samtidigt ökar risken för både en ny ekonomisk nedgång och väpnade konflikter. 

RS är den svenska sektionen av CWI.

Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna stöder gräsrotskampen. Vi vill förena rörelser och nätverk till verklig kamp, som har möjlighet att vinna mot högerpolitiker, slumvärdar, rasister och sexister. RS är den svenska sektionen av den världsomspännande socialistiska organisationen CWI som finns i uppemot 40 länder.
Vi står för verklig demokratisk socialism, ett samhälle som sätter människors och miljöns behov först. Som sätter stopp för militär upprustning. Där arbeten är trygga och det finns bostäder till alla.
På sommarlägret och under augusti genomför vi en stor insamling för att rusta vår tidning och våra styrkor för de strider som väntar. 

Är du inte med på lägret? Ingen fara, alla kan bidra:
• Swisha bidrag till 123 240 32 85.
• Ring eller sms:a till 073-387 65 77 och meddela ditt bidrag, samt hur du vill betala.
• Betala på plusgiro, 87 96 49-2.

Trappa upp bostadskampen mot ombildningar och försämringar!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!