Sundsvall: MP går ihop med högeralliansen

2010-11-10 14:35:01
Efter att ha jobbat ihop med S och V i valrörelsen och efter att efter valet ha börjat jobba med S svänger nu Miljöpartiet i Sundsvall och bildar en ny kommunledning med högeralliansens partier.

Moderaten Magnus Sjödin blir nu nytt kommunalråd i Sundsvall tack vare den plötsliga hjälpen från Miljöpartiet.
– Jag känner mig lurad!, sa en kollega till mig häromdagen som hade röstat på Miljöpartiet och insändarsidorna är fulla av anklagelser mot MP:s ledning som de upplever har lu­rat dem.
Det nya kommunstyret ska konkurrensutsätta äldreomsorgen och införa den så kallade lagen om valfri- het (LOV), det vill säga släppa in privata vinstintressen.

Per Johansson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!