Syd i topp

2008-10-01 15:14:13
Rättvisepartiet Socialister­na och Offensiv har en ekonomikampanj för att hela tiden få in pengar till de kampanjer vi driver. September 2008 har varit den bästa septembermånaden hittills.

Man ser tydligt i diagrammet intill anledningen till varför resultatet blev så högt. Av det totala resultatet på 90 558 kronor står Sydsverige för 36 943.
Inför och under European Social Forum i mitten av september hade RS en storsatsning i Malmö för att hitta fler intresserade och bygga partiet i Skåne. Detta ledde, förutom ekonomiska resultat, till att vi sålde 1 415 Offensiv och 77 prenumerationer. Men det är även förklaringen till varför resterande regioner hade något lägre resultat, då allt resultat i Malmö har räknats på Syd.
Ekonomikampanjen fortsätter med en ny månad och så gör även kampen mot högerregeringens attacker, som är en av de kampanjer som RS deltar i och driver.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!