Titta hit alla konstnärer!

Fjolårets kulturfestival blev en succé – var med i år igen, såväl fysiskt som digitalt!

Artikel i Offensiv

Den 6 juli 2020 börjar kulturfestivalen Killed by cops – kulturfestivalen till minne av Walter Medina. Den 8 juli 1973 i diktaturens Uruguay sköts han till döds bakifrån, av en polis. Han höll på skriva ”CONSULTA POPULAR”, vilket betyder folkomröstning, på en mur. 

Eventet kommer att ske både fysiskt med konst, performance och en kulturvandring i Fagersjöskogen söndagen den 12 juli, men också digitalt med en digital muralmålning, poesi och musik. Under veckan kommer vi att publicera massor av överraskningar på Facebook och Instagram.
Målet är att använda det konstnärliga uttrycket som en del av kampen. Killed by cops kommer att bli en kulturfestival med både digitala och lokala fysiska händelser. BadArt vill vara en del av motrörelsen som blottar de polisiära och militära övergreppen som så många utsätts för i bland annat USA, Hongkong och Chile, men även här i Sverige. Därför välkomnar vi alla konstnärer som vill vara en del av kampen!

Kontakta oss: natalia.c.medina@gmail.com
Facebook: @badartswe
FB-event: Killed by cops – Kulturfestivalen till minne av Walter Medina
Instagram: @killedbycops

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!