Umeå: RS-kampanj mot rasism

2006-08-15 22:21:31
Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj i Umeå pågår för fullt. Under helgen delades flygblad ut till 25 000 hushåll och under de senaste två veckorna har vi haft valbyråer varje dag på olika stadsdelar och i centrala Umeå.

Dessutom har vi haft torgmöte mot Israels krig i Libanon och delat ut ett speciellt flygblad till invandrare som nu är översatt till inte mindre än åtta (8) språk. Tre kvällar i veckan är det dörrknackning.
På fredag denna vecka blir det dessutom torgmöte mot rasismen och sverigedemokraterna. Detta som en uppladdning inför en större demonstration mot rasism 8 september.
– Många ungdomar är aktiva i vår antirasistiska kampanj. Och nu när skolorna börjar kommer vi kunna driva den även där. Målet är att avslöja sverigedemokraterna och förhindra att dom får något fotfäste i Umeå och Västerbotten, säger Frank Pettersson.
Ingrid Eriksson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!