Valkampanj vecka 1

– Det bästa var när en undersköterska berättade om hur lättad hon var att vår kampanj räddade den nattöppna barnomsorgen. Det verkligen värmde.
Mattias Bernhardsson, förstanamn på RS valsedel i Haninge, sammanfattar första veckans valkampanj.

Vad är bäst hittills?
– Att möta folk som uppskattar att vi tar upp frågor som andra partier struntar i – höga matpriser, stora barngrupper, villkoren i äldreomsorgen.
– Många kommenterar att vi är ute med kampanjer året runt och att de andra partierna bara dyker upp när det är val.

Vad har RS i Haninge gjort första veckan?
– Vi har haft valbyråer – bord med flygblad, valmanifest, Offensiv med mera – i Jordbro, Brandbergen, Handen, Valla, Västerhaninge, Åby, Tungelsta och Vega.
Vi har knackat dörr i tre stadsdelar. Vi har en plakatverkstad igång.

Vad behövs mer?
– Vi har fått fler nya intresserade som vill bli aktiva. Det behövs, alla kan göra en insats. Vi har många olika uppgifter, egentligen alla dagar och tider. Kom med i en skön och entusiastisk valkampanj!■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!