Socialistiskt sommarläger 12-15 augusti

Foto: Mattias Bernhardsson

✔️ Bad ✔️ Kanoter ✔️ Grillning ✔️ Sport ✔️ Barnverksamhet ✔️  Politiskt program med både årets hetaste frågor och marxistisk skolning

12-15 augusti genomför Rättvisepartiet Socialisterna och Unga Socialister sitt sommarläger. Lägret pågår i tre dygn, med tre övernattningar. Det politiska programmet annonseras senare.
Priset är 1200 kronor för heltidsarbetande och 600 kronor för övriga. Barn till deltagare deltar gratis. Priset inkluderar frukost, lunch, middag, logi och resekostnader.Login som ingår i priset är sängplatser i fyrabäddsrum i storstuga eller tältplatser för den som vill tälta. Det går också att hyra stugor eller husvagnsplats separat.

Anmäl dig till sommarlägret eller be om mer information genom att maila elin.gauffin@socialisterna.org ■ 

Lite bilder från tidigare läger:

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!