Stöd våra kamrater i Socialistiska kamprörelsen – ISA i Israel och Palestina

Socialist Alternative (ISA i England, Wales & Skottland) under demonstrationen i London den 20 oktober som samlade uppemot 300 000 deltagare (Foto: ISA).

International Socialist Alternative (ISA) är en del av protesterna runt om i världen mot massakern i Gaza. Som en del av vår kamp och solidaritet har vi startat en stödinsamling till Socialistiska kamp­rörelsen (ISA i Israel och Palestina), som bedriver en kampanj på plats mot kriget, ockupationen och belägringen som nu orsakar blodbadet i Gaza. Insamlingen mål är 2 500 euro, cirka 29 000 kronor.
Alla bidrag kommer oavkortat att gå till att bygga en stark rörelse av arbetare och förtryckta mot Netanyahus högerextrema regering, och särskilt till att främja mobi­lisering och organisering av strejker, demon­strationer och protestmarscher på båda sidor av stängslet.

Swisha till 123-240 32 85 för att bidra till stödinsamlingen, skriv ”ISA Israel och Palestina” som meddelande, eller sätt in pengar via plusgiro 87 96 49-2, märk talongen ”ISA Israel och Palestina”, så skickar vi dem vidare. Oavsett om du har råd att ge flera tusen kronor eller en tjuga är alla bidrag viktiga.

Vår rörelses framgång är beroende av att medlemmar och sympatisörer ger vad de kan för att hjälpa till att bygga kampen mot krig och förtryck – för internationell socialism.
Solidariska hälsningar, ISA

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!