Äntligen rocksommar efter två års uppehåll

SWEDEN ROCK ”Ödmjuka bracka som bugar för överheten // Du skickar snuten på ungar // Sen sover du snällt i borgarsmeten”. Alla sjöng med när Nationalteatern intog scenen på Sweden Rock i Sölvesborg den 7-10 juni, rapporterade Joel till Offensiv. En publikfavorit som utmanade Guns N’ Roses, Hellacopters, 10CC med flera om den mest jublande publiken. ■

GEFLE ROCK FESTIVAL ENTOMBED i Gävle i juli, de allra bästa, skrev Daniel till Offensiv. Efter två års uppehåll ville alla band vara med. Här var The Haunted, Mayhem, Exodus och många fler. Under a freezing moon tackar vi Gävle för Gefle Metal Fest 2022.
Än kan livet leverera bra dagar. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!