Stöd RS valkampanj

Att valkampanjen är igång märks tydligt i veckans Offensiv. På Rättvisepartiet Socialisternas lokaler i Luleå och Stockholm-Haninge går tryckmaskinerna på högvarv. Plakat tillverkas och banderoller målas.

Rättvisepartiet Socialisterna har dels en valfond, dels den ordinarie ekonomikampanjen med inkomster från prenumeranter, Offensivförsäljning och namninsamlingar. Så här funkar det:

VALFONDEN Vi har hittills samlat in drygt 120 000 kronor till RS valkampanj. Det ska täcka flygblad, affischer, valsedlar, valmanifest och alla andra kostnader. Valarbetare är ute dagligen fram till valdagen den 11 september med ett socialistiskt och kämpande budskap.
Swisha bidrag till 123 240 32 85. Om du redan har bidragit – ett andra bidrag kommer att behövas.

EKONOMIKAMPANJEN Offensiv erbjuder den bästa valbevakningen för socialister och aktivister. Ta en prenumeration eller ge bort till en vän. 180 kronor för ett kvartal. Swish 123 240 32 85.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!