12 500 kronor fattas till målet

2007-07-25 10:03:11
Under sommaren brukar ekonomikampanjens resultat vara lägre, därför är målet för juli som tidigare år 40 000 kronor. Trots det så är det en bra bit kvar. Hittills ligger ekonomikampanjen totalt på 27 487 kronor, varav Stockholm står för 15 598 kronor.

På sommarlägret för snart tre veckor sedan hölls det en insamling för Rättvisepartiet Socialisternas kampanjer och också för CWI:s arbete runt om i världen. Totalt gav insamlingen, inkluderat skuldsedlar, 20 020 kronor.
I helgen kommer det som vanligt att hållas tidningsförsäljningar där kampanjen mot högerregeringens attacker fortsätter och även mobiliseringen inför demonstrationerna den 18 september.
Det kommer att krävas extra höga mål för dessa aktiviteter för att nå 40 000 kronor i juli och klara av sommarens alla utgifter.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!