32 nya prenumeranter i helgen

2013-03-13 14:37:46
Helgen bjöd på mycket kamp runt om i landet. I fredags under internationella kvinnodagen demonstrerade tusentals mot kvinnoförtryck.

Rättvisepartiet Socialisterna deltog i flera demonstrationer i olika städer, där Offensiv såldes. Sammanlagt såldes 166 Offensiv i landet, och 14 prenumerationer på tidningen. 6 579 kronor samlades det in under dagen.
Den 9 mars arrangerades det demonstrationer både i Stockholm och i Malmö mot REVA. I Malmö demonstrerade runt 1 500 personer mot det rasistiska projektet och i Stockholm slöt flera tusen upp. Under demonstrationen såldes det 211 Offensiv och 18 prenumerationer, och 5 913 kronor samlades in. Folk stod i kö för att skriva på Rättvisepar­tiet Socialisternas namninsamlingslistor mot REVA.

Detta har inneburit en spurt för mars månads ekonomikampanj, som under tisdagen ligger på 29 555 kronor. Det är en mycket bra början på månaden, vilket är nödvändigt då det den sista helgen på grund av påskledighet inte kommer att äga rum några ekonomiaktiviteter. Sammanlagt under helgen såldes det hela 411 Offensiv och 32 prenumerationer, och 13 461 kronor samlades in.

Det här numret av Offensiv går ut till 2 243 personer. Men många ­läsare har inte ännu en prenumeration.
Vill du börja prenumerera, ring 08-605 94 03, eller e-posta till: prenumerant@socialisterna.org

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!