36 000 kronor hittills i CWI-insamlingen

2006-11-29 11:41:50
CWI-insamlingen, som började med ett utskick i Offensiv för tre veckor sedan, har hittills nått 36 000 kronor i kontanter och löften.

Pengarna går till resor och uppehälle för deltagare från Afrika, Latinamerika och Asien på CWI:s världskongress i januari.
Rättvisepartiet Socialisterna, som är CWI:s svenska sektion, har som mål att samla in 60 000 kronor. Några av delegaterna på kongressen kommer från Sri Lanka, där RS systerparti USP spelar en viktig roll (se förra veckans Offensiv).
Maila rs@socialisterna.org eller ring 08-605 94 03 om du kan ge ett bidrag, eller sätt in pengarna på plusgiro 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!