Alla måste hjälpa till

2018-03-21 12:44:13
Vi kommer att behöva ett rejält ryck fram tills slutet av månaden om vi ska ha någon chans att klara målet på 60 000 kronor. Än så länge har vi samlat in 17 543 kronor, vilket är 29 procent av vår målsättning. Denna vecka har varit speciell då det var den första ”valveckan” i Haninge. Flera medlemmar ur Rättvisepartiet Socialisterna har tillsammans med sympatisörer och väljare varit ute och kampanjat.
Lördagen den 24 mars håller RS valkonferens i Haninge och bland annat lanseras då valfonden. Men utöver den valkampanj som behöver finansieras för att försvara våra mandat i Luleå och Haninge behöver vårt dagliga arbete fortsätta parallellt, så som tryck och utgivning av Offensiv. Kan du hjälpa till att stödja vårt arbete?
Skänk en slant med Swish till 123-240 32 85 eller på PlusGiro 87 96 49-2. Även SMS-bidrag är möjliga genom att skriva ”Offensiv 50” och skicka det till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!