Bästa resultatet sedan maj 2009

2010-03-03 15:15:13
RS partistyrelse i början av februari beslutade att satsa extra på att nå målet i ekonomikampanjen på 90 000 kronor. Det lägger grunden för bland annat en bra valkam-panj efter sommaren.

Partiets ekonomi är en hörnsten för våra politiska kampanjer. Pengar är en del av det som gör att vi kan bedriva kampanjer och ordna demonstrationer, som på Internationella kvinnoda-gen den 8 mars, och ge ut Offensiv.
I helgen hade RS och Offensiv aktiviteter runt om i landet och totalt såldes det 538 tidningar och 31 nya prenumerationer till en summa av 15 709 kronor. I Haninge delades det första val­flygbladet ut i söndags. I samband med det knackades det dörr och såldes det 39 tidningar och 9 prenumerationer samt samlades det in ytterligare 733 kronor.
Slutresultatet för ekonomikampanjen i februari blev 82 438 kronor, 1 490 sålda Offensiv och 124 sålda prenumerationer. Det är det bästa resultatet sedan maj förra året och är en bra vändning i början på ett år med avtalsrörelse och val.
Lina Thörnblom

  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PlusGiro 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!