Bra gensvar för vårdkampanj

2015-08-20 10:42:17
Förra veckan skrev Offensiv om den otroliga krisen vad gäller arbetsbelastningen och personalbristen på Karolinska sjukhuset i Solna – en livshotande kris som förekommer i hela sjukvårdssektorn. I samband med det hade vi två riktigt bra aktiviteter på både Solna och Huddinge sjukhus i fredags.

Våra ”Rädda vården”-namnlistor fick ett väldigt positivt svar från såväl vårdpersonal som patienter. Nästan 1 900 kronor samlades in till ekonomikampanjen och 49 Offensiv och 8 prenumerationer såldes.
Men krisen inom vården kommer att fortsätta och det finns ett växande behov av att bygga gräsrotskampanjer och rörelser som kan kasta ut riskkapitalisterna från vård och omsorg och som kräver en riktig upprustning av välfärden.
Rättvisepartiet Socialisterna är en aktiv del av just den kampen, men vi behöver ditt stöd, både politiskt och ekonomiskt.

Just nu ligger vi på strax över 50 procent av målet på 30 091 kronor. Med nästan hälften av lägerinsamlingen kvar att samla in och två helger kvar i månaden är vi på god väg att klara augustimålet, men vartenda extra öre är alltid till stor hjälp för oss.
Vill du bidra till Offensivs arbete och kampanjer kan du sätta in ditt bidrag på Plusgiro 87 96 49-2 eller Swisha det till 123-240 32 85. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!