Det behövs fler prenumeranter på Offensiv

2011-04-13 14:25:35
Nu har ”Offensivveckan” kört igång och i den ingår en satsning för att värva fler autogiroprenumeranter. Målet är att värva 100 stycken till och med 17 april.

Hittills har vi sålt 22 autogiroprenumerationer i början av denna vecka. Det innebär att Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna har ökat månadsinkomsterna med 660 kronor. Når vi målet på 100 autogiro så kommer vi att få 3 000 kronor mer per månad. De pengarna är en början om vi i framtiden ska kunna utveckla vår veckotidning med fyrfärg och fler sidor.
Förra veckan lanserades även valfonden för Västsverige. Det behövs bidrag för att kunna bekosta valsedlar och valmanifest, men även flygblad, affisch­er och så vidare. Vill man ge ett bidrag kan man sätta in det på PlusGirokonto 87 96 49-2 och märka betalningen med ”Valfond”.
Helgens aktiviteter har även lett till att många kontanta prenumerationer har sålts, hela 24 stycken fördelat på landets partiföreningar. Men fler prenumeranter behövs!
Beställ din genom att skriva till offensiv@socialisterna.org.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!