Ekonomikampanjen: Långt till målet!

2010-11-17 14:28:51
I helgen anordnade Rättvisepartiet Socialisterna studiehelger både i Göteborg och i Stockholm. Det påverkade de ekonomiska resultaten för dessa partiföreningar, även om fika och böcker också såldes.

Ekonomikampanjen som RS och Offensiv driver har för november ett mål på 80 000 kronor. Oktober hade det bästa resultatet sedan december 2008, men nu ligger ekonomikampanjen endast på 19 828 kronor, det vill säga 24 procent av målet.
Till detta ska tilläggas att det bara återstår två veckor på november.
Det kommer att krävas mycket för att målet ska nås. Och det är nödvändigt om vi ska kunna finansiera de kampanjer som vi driver, bland annat kampen mot rasismen där fler demonstrationer måste organiseras och fler skolor måste besökas.
Offensivs prenumerantkampanj har kört igång på allvar och har ett mål på 300 nya autogiroprenumeranter till årets slut.

Hittills har vi värvat 61 stycken, vilket ger inte bara fler läsare utan också 1 830 kronor extra varje må­nad. Teckna din prenumeration redan idag! E-posta offensiv@socialisterna.org.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!