Ekonomin byggs på offentliga aktiviteter

2009-08-19 14:27:07
– Hej Arne, det var ett tag sen sist, sa en man som kom fram till Arne Johansson när vi sålde Offensiv i Skärholmens centrum förra fredagen.

Arne Johansson förklarade om kampanjen inför demonstrationen mot regeringen den 15 september och visade upp Offensivs artiklar. Efter en kort diskussion tog mannen, som tidigare prenumererat på Offensiv, en ny prenumeration på autogiro.
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj bygger till stor del på sådana offentliga aktiviteter. Det är inte sällan vi träffar någon från tidigare kampanjer eller f d prenumeranter. De är oftast inte svåra att värva på nytt.

Hittills i augusti ligger vi på            19 944 kronor av ett mål på 80 000. De kommande två helgerna behövs bra aktiviteter på alla orter.
Rapporten från RS Västs årsmöte här intill visar vilken anda som behövs. De pengar vi drar in går till produktionen av Offensiv, kampanj- kostnader och nya satsningar.
Utöver aktiviteter behövs bra insamlingar på nästa veckas RS-möten och offentliga möten.
Enskilda Offensivläsare får också gärna värva prenumeranter eller skicka bidrag till Offensivs PlusGiro 87 96 49-2.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!