Eskilstuna: Sälj inte ut hemtjänsten!

2017-03-01 20:09:11
Den manifestation som Tillsammans för Eskilstuna arrangerade på Fristadstorget den 25 februari mot utförsäljningen av hemtjänsten sände en tydlig signal till beslutsfattarna.

Nathalie Söderberg från Tillsammans för Eskilstuna och som var en av talarna, berättar för Offensiv att:

– Vår manifestation vill göra folk uppmärksamma om att med privatiseringar går man i fel riktning,  och vi är många som tycker det.  

– Det var rätt mycket folk som deltog, trots att det var en lördag och sportlov samt kallt. Men så klart man vill att det kommer fler folk. Men detta var inte den sista manifestaion som vi anordnar, det kommer fler aktionerr. ■ 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!