Fantastiska resultat i november

2012-12-06 13:50:37
Nu är Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för november avklarad, och den hade fantastiska resultat. Den slutade på totalt 98 595 kronor av ett mål på 80 000 – 122 procent av målet! Det är ett mycket bra resultat, och en stor del av det beror på den pågående autogirokampanjen som hittills ligger på hela 171 nya autogiroprenumeranter – sedan den första november. Bland annat såldes fyra autogiroprenumerationer under en aktivitet på stan i Stockholm fredagen den 30 november. Men kampanjen har tappat fart, och för att nå målet på 300 nya autogiroprenumerationer fram till den 8 januari behöver vi ditt stöd.
Vill du som läser detta teckna en autogiroprenumeration, eller ge bort en prenumeration till en vän, kan du på ett enkelt sätt göra det.
Gå in på www.socialisterna.org eller skicka ett mejl med dina konto- och personuppgifter till prenumerant@socialisterna.org.
Man kan även ringa 08-605 94 03 för att beställa en prenumeration.
Louise Strömbäck
Gruvarbetarnas kamp i Sydafrika, generalstrejkerna i Europa och framsteg för socialister i USA är argument för CWI:s årliga internationella insamling. Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen av CWI.
Vårt mål är att samla in 60 000 kronor till CWI under hösten. Hittills har vi fått in 33 382 kronor. Betala in ditt bidrag på Offensivs plusgirokonto 87 96 49-2, märk talongen ”CWI”.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!