Fortsatt kamp mot kapitalismen

2009-09-16 15:00:48
Dagliga kampanjer den senaste veckan inför och under demonstrationen den 15 september har fått ett bra mottagande med 11 994 kronor extra till ekonomikampanjen, 497 sålda tidningar och 25 nya prenumeranter till tidningen Offensiv.

I tisdags deltog cirka 2 500 personer  på Septemberalliansens demonstration för att visa sitt motstånd. Men demonstrationen den 15 september är inte slutet på kampen mot att skolor, vård och omsorg ska betala priset för spekulantkapitalisternas dyra kris.

Totalt ligger ekonomikampanjen vid mitten av september på 29 832 kronor av ett mål på 90 000 kronor i september för hela landet.
Trots det mycket bra ingripandet på och inför 15 september har vi en bit kvar till målet.
Därför behövs all den hjälp vi kan få med ekonomiska bidrag från medlemmar och sympatisörer för att vi ska kunna fortsätta driva våra kampanjer.

Ett bra sätt att stödja vår verksamhet är att teckna autogiroprenumeration på Offensiv. Hör av dig till offensiv@socialisterna.org eller 08-605 94 00 så berättar vi mer.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!