Ge bort Offensiv i julklapp och stöd kampen!

2010-12-01 17:15:22
I november var vi exakt 10 000 kronor ifrån att nå ekonomimålet på 80 000 kronor.
Detta innebär att vi lycka­des samla ihop drygt 30 000 kronor under sista veckan i november.

Det är ett bra resultat på en vecka. Bara i Stockholm samlades det in 12 811 kronor och såldes 424 Offensiv. Helgen gav 18 600 kronor i hela landet. Under helgen såldes även hela 79 prenumerationer.
RS fortsätter nu att ringa runt till sympatisörer och andra som har stött oss för att söka stöd igen för våra kampanjer, som till exempel kampen mot rasism. Rättvisepartiet Socialisterna har inte de statliga bidrag som de stora partierna har, så vi behöver det regelbundna stöd som vi får från våra prenumeranter för att kunna ge ut tidningen Offensiv, vårt viktigaste politiska verktyg. Många som prenumererar betalar ett extra bidrag för att finansiera till exempel tryck av affischer och flygblad inför demonstrationer och möten.
Man kan ju också ge bort en prenumeration i julklapp. Om du vill teckna en prenumeration, till dig själv eller någon annan, e-posta till prenumerant@socialisterna.org.
Louise Strömbäck
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!