Ge en julklapp till RS/Offensiv

2012-12-19 17:41:28
Vi närmar oss slutet på Rättvisepartiet Socialisterna (RS) och Offensivs ekonomikampanj för december, samtidigt som vi närmar oss julen.

RS och Offensiv har kämpat hårt för att nå målet för december, och ekonomikampanjen ligger under tisdagen den 18 december på 47 119 kronor, drygt hälften av målet på 80 000 kronor.
Offensiv har tagit emot julklapps­pengar från våra läsare och tackar för det! Totalt har vi fått 1 300 kronor i julklapp. Vill du fortfarande sätta in en julklapp så går det naturligtvis bra.
Autogirokampanjen går framåt, och totalt har 238 personer tecknat en prenumeration via autogiro sedan den 1 november. Målet för kampanjen är 300 nya autogiroprenumeratio­ner, och vi kan klara det målet!
Våra läsare kan hjälpa oss genom att själva värva en autogiroprenumerant. Känner du någon som ­skulle vara intresserad? Eller vill du ge bort en prenumeration i julklapp till någon?
Om du som läser detta inte ännu har en prenumeration kan du lätt skaffa en! Gå in på www.socialisterna.org, skicka ett mejl med dina konto- och personuppgifter till prenumerant@socialisterna.org eller ring in din prenumeration på telefonnummer 08-605 94 03.

CWI-insamlingen Med denna tidning följer ett brev om 2012 års CWI-insamling. Vårt mål är att samla in 60 000 kronor till CWI. Hittills har vi fått in 36 482 kronor.
Betala in ditt bidrag på Offensivs plusgirokonto 87 96 49-2. Märk talongen ”CWI”.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!