Gör en insats – Stöd RS

2016-09-14 13:58:31
En blygsam ökning med 7 470 kronor förra veckan ger totalt 22 258 kronor hittills under september månad. Det utgör drygt 27 procent av vår målsättning att nå 80 000 kronor. Mellansverige ligger dock en bra bit över genomsnittet då de har fått in strax över 41 procent av sitt mål.

I veckans siffror ingår även resultat från aktiviteter i Norge under helgen. Där samlades 502 kronor in och 11 tidningar samt två prenumerationer såldes. 

Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv har flera gånger under de senaste åren ingripit i de nordiska länderna. Vi har till exempel rapporterat från storstrejkerna i både Finland och Norge och varit aktiva i protesterna på Island. Sådana insatser – att stödja och bygga upp socialistiska organisationer och arbetarrörelsen – ser vi som en självklar och viktig del av vår internationalistiska politik. 

Sådana insatser kommer dock inte gratis och vi behöver ett ständigt stöd från våra medlemmar och sympatisörer för att kunna utföra dem. Hjälp oss genom att skänka en slant, antingen med Swish till
123-240 32 85 eller genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Du kan också SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack! ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!