Hjälp oss att nå januarimålet

2016-01-21 11:58:20
Med mindre än hälften kvar av januari ligger vi på 12 501 kronor, alltså strax över 20 procent av vårt mål. Under de kommande veckorna behöver vi ett riktigt ekonomiryck från både medlemmar och sympatisörer om vi ska ha någon chans att klara januarimålet på 60 000 kronor.

Till skillnad från riksdagspartierna får vi inga statliga bidrag och vi tar inte heller emot pengar från storföretag. Det är inget utspel, utan en viktig politisk princip för Rättvisepartiet Socialisterna (RS) och det enda sättet på vilket vi kan garantera vår politiska självständighet.
Vi behöver därför stöd, ekonomiskt såväl som politiskt, från våra medlemmar, sympatisörer och läsare för att kunna driva våra kampanjer och arbete. Vartenda öre vi får är mycket uppskattat och kommer att användas för att driva kampen framåt.
RS är ett parti som aktivt tar kamp mot alla de av klassamhället uppkomna förtrycken – för demokratisk socialism och verklig jämställdhet.

Vill du bidra till ekonomikampanjen finns det flera sätt – sätt in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller skänk en slant med Swish till 123-240 32 85 eller genom att SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!