Hjälp till under Prideveckan!

2009-08-12 13:10:14
Nästa vecka börjar Prideveckan i Stockholm och då kommer dagliga aktiviteter att äga rum i och omkring Prideområdet.

Alla RS-medlemmar och sympatisörer som har möjlighet att ta en paus från semestrandet ett tag bör hjälpa till med tidningsförsäljning och andra aktiviteter under Prideveckan för att hjälpa till att dra in det sista i juli månads ekonomikampanj.
Trots sommar och sol med annat att tänka på tuffar ekonomikampanjen på. Vi får varje vecka in flera beställningar av prenumerationer på tidningen från intresserade över hela landet.
RS/Offensivs ekonomikampanjresultat ligger just nu på 37 651 kronor och mer pengar fortsätter, sakta men säkert att rulla in. En hel del av sommarlägerinsamlingen har ännu inte kommit in och kommer att kom­ma in i form av skuldsedlar i slutet av juli.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!