”Löfven får det hett om öronen”

2007-03-21 11:55:51
Skarp kritik riktades mot IF Metall på Transport Göteborg årsmöte i lördags.

– Det kallades av Transports förbundsordförande Per Winberg för ett svek, berättar Selam Aksungur, klubbordförande för Transport på Adecco.
Per Winberg menade att IF Metall kör över gruvarbetarna, men att Stefan Löfven får det hett om öronen med intern kritik då gruvarbetarna fortsätter att kämpa.
– Vi försöker också få med både terminalsektionen och Transport Göteborg på initiativet till en lönedemonstration den 31 mars från klubb Adecco och Kommunalklubben på Blå stjärnan, säger Selam.

Kristofer Lundberg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!