Målet slogs med råge

2015-09-02 15:01:34
Om veckans ekonomiresultat är något att gå efter har sommarstilt­jen verkligen börjat ta slut. Imponerande 27 793 kronor samlades in under den sista veckan i månaden, vilket innebär att augustimålet slogs helt och hållet. Jämfört med samma månad förra året har vi även sett en blygsam ökning.

Veckans framgångar kan förklaras av ett riktigt bra ekonomiarbete med försäljningar och insamlingar landet runt samt viktiga insatser i solidaritetsdemonstrationer i både Stockholm och Göteborg samt på LO:s Klassfesten, där över 1 000 kronor i material såldes. Även två framgångsrika loppisar i Luleå och Stockholm har bidragit till ekonomikampanjen med 1 720 respektive 1 360 kronor.

Efter en ganska svår sommar är augustiresultaten en välbehövlig boost inför en höst som redan nu präglas av instabilitet och kaos vad gäller världsekonomin och den pågående humanitära krisen för flyktingar. Den här instabiliteten, tillsammans med de kommande diskussionerna om klimatkrisen inför toppmötet i december, kommer oundvikligen att leda till att allt fler ifrågasätter den värld vi lever i. Det kommer helt enkelt att vara en höst med enorma möjligheter för oss.
Vill du sätta in ett bidrag, gör det på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swisha det till 123-240 32 85. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!