Nya medlemmar: ”Därför gick jag med i Rättvisepartiet Socialisterna”

2010-09-29 19:28:04
Sara Ehrlund Boss som sitter i fullmäktige för Vänsterpartiet i Marks kommun har valt att gå med i RS. I samma stund som Sara gick med har även fler medlemmar värvats i kommunen.

– Jag anser att RS tar de initiativ som behövs för att be­kämpa högerpolitiken. Både lokalt och landsomfattande. Under den pågående valkampanjen har jag blivit mer övertygad om att RS är det rätta. V har inte lyckats använda missnöjet med hö­gerpolitiken till att organise­ra motstånd, men det har RS.
– Det behövs ett revolutionärt alternativ och det finns hos RS, avslutar Sara.

Intervju: Kristofer Lundberg

Malva Tyllström, ny medlem i RS Haninge:
– Jag var med i Elever Mot Krig när jag var 12 år. Nu träffade jag på RS igen gen­om att en kompis gick med. Det är skönt att hitta ett par­ti som har samma hjärtefrågor som jag, som jämställd- het och rättvisa, och som faktiskt gör något!
Intervju: Lina Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!