Nyheter (hemsida mm) utlovas

2013-10-16 14:35:24
Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna lever på sina trogna stöttepelare.
Medlemmar, prenumeranter och sympatisörer ställer upp med arbetsinsatser och pengar.


Just nu är vi mitt i Socialism i Rörelse-veckorna. Den i Stockholm har varit, de i Luleå och Göteborg hålls de närmaste två veckorna. Många ställer upp med att laga mat, fixa ­fika, pynta och städa – och det är mycket arbete när det som i Stockholm handlar om över 250 deltagare.
Vår ambition är att stimulera debatt och politisk skolning. Vi rapporterar ofta från kampanjer, protester och kamp i Offensiv. Men för att kampen ska lyckas krävs idéer och ett tydligt program.

Inför Socialism i Rörelse i Stockholm fick vi två bidrag på vardera 500 kronor från prenumeranter på Offensiv, som tyvärr själva inte ­kunde delta. Under själva helgen hade vi en insamling, utöver inträdet, som gav 6 900 kronor.
Totalt har oktober hittills uppnått 28 493 kronor i ­ekonomikampanjen, av ett mål på 80 000 kronor.
Du kan bidra genom att sända in ett bidrag, eller värva en prenumerant.
I utbyte kan vi lova nyheter vad gäller vår hemsida och Offensiv. Det officiella firandet av Offensivs 40-årsdag sker innan årskiftet.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!