Obama Not Welcome!

2013-08-09 11:54:21
<font class="Apple-style-span" color="#222222" face="arial, sans-serif" size="2"><span class="Apple-style-span" style="border-collapse: collapse; line-height: 19px; ">USA:s president Barack Obama kommer att besöka Sverige den 4-5 september. &nbsp;Egentligen var det meningen att Obama under dessa två dagar skulle möta Rysslands president Vladimir Putin. Men det blev Sverigebesök istället. Genom att hastigt ställa in Putinmötet vill USA-imperialismen göra en markering mot den ryska imperialismen som kommit i konflikt med Washington när det gäller frågor som Syrien, kärnvapen/missilförsvar, handelsvillkor och ”visselblåsaren” Edward Snowden samt ”belöna en vän” – den svenska högerregeringen.</span></font>Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!