Offensiv bra i förorter

2015-05-13 18:05:14
Förra veckan fick Offensiv 33 nya prenumeranter, årets näst bästa vecka. Att åtta av dem skrev på i Brandbergen i Haninge kommun understryker att Offensiv går bra i förorterna.

Offensivförsäljningen i Brandbergen under fredagen den 17 april kombinerades med namninsamling mot höjt pris på SL-kortet och mot Förbifart Stockholm. Det är en het fråga just nu, med växande kritik mot kollektivtrafikens brister och medvetenheten om klimathotet. Hittills i april ligger ekonomikampanjen på halva målet, 25 042 kronor av 50 000.

Vi har bra möjligheter att slå resultatet för april 2014, vilket skulle göra att alla årets månader hittills är bättre än år 2014.

Bra i lördags, den 18 april, var att 50 personer köpte Offensiv på demonstrationen mot rasistiska Pegida i Göteborg. RS Luleå aktiviteter den gångna helgen bidrog med över 1 600 kronor till ekonomikampanjen.

För att klara 50 000 kronor i april behövs bra aktiviteter fredag och lördag samt nästa vecka inför 1 maj. Många vill ha socialistiska artiklar om rättvisa, kamp, miljö och antirasism. Enskilda bidrag kan sättas in på Plusgiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!