Omedelbart stopp för alla utvisningar till Irak!

2010-03-03 15:47:51
De irakiska flyktingarnas kamp för asyl fortsätter.
I förra veckan protesterade 50 personer utanför Migrationsverket i Malmö.

Men istället för att komma ut och lyssna på demonstranternas krav försökte personalen bussa polisen på oss som protesterade.
Irakiska Asylkommittén kräver att alla utvisningar till Irak måste stoppas. Detta då säkerhetsläget ytterligare kommer att förvärras inför det stundande parlamentsvalet.
Till slut kände sig Migrationsverket, efter att först kallat på polis,  tvingade att skicka ut en person som tog emot våra krav.

Dessutom lovade man att Mikael Ribbenvik, som är ansvarig för Migrationsvekets värdering av situationen i Irak, skulle återkomma med en tid för ett möte med Irakiska Asylkommittén.

Ammar Khorshed

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!