Över 2 200 får Offensiv

2011-09-07 14:07:33
Med 70 nya prenumeranter sedan förra numret fortsätter Offensivs upplaga uppåt. Öv­er 2 200 hushåll får tidningen i brevlådan i veckan.

En vecka in i september ligger ekonomikampanjen på 11 225 kronor av ett mål på 80 000 kronor. 470 exemplar av förra veckans Offensiv såldes på gator och torg, utöver prenumerationerna.
Vi har också sålt Offensiv på solidaritetsdemonstrationer till stöd för masskampen i Chile och mot Turkiets & Irans militära attacker mot kurderna.
Just nu pågår mobilisering och förberedelser inför demonstrationen den 14 september, dagen innan riksdagen öppnar. Och inför vårdprotesterna den 17 september.
Aktivister delar flygblad och sätter upp affischer. Vi träffar på många som är arga över låga pensioner, vårdnedskärningar, arbetslösheten, utvisningar av flyktingar och rasism. Flera av dem är beredda att köpa Offensiv och ta en prenumeration.
Offensiv behöver ekonomikampanjen för att klara en bra bevakning av protester och kampanjer, för att ge fakta och analyser. Vi litar på anhängare och läsare beredda att stödja en röst för rättvisa och socialism.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!