Prenumerationskampanj inledd

2014-10-22 14:35:34
Från och med i måndags (den 20 oktober) har Rättvisepartiet Socialisternas årliga prenumerationskampanj inletts. När detta skrivs på tisdagen den 21 oktober har vi redan fått in 18 nya autogiroprenumeranter. Målet är att få in 250 stycken nya i hela landet innan årets slut.

Prenumerationskampanjen är viktig av flera anledningar. För det första skriver vi och rapporterar om kamp i Sverige och resten av världen som övrig media inte gör. Vi erbjuder ett socialistiskt program och analys av olika situationer och händelser varje vecka.
För det andra är pengarna vi får in via prenumerationer ovärderliga för oss, eftersom pengarna går direkt till den kamp, de kampanjer och nätverk samt gräsrotsrörelser som vi deltar i, initierar och kämpar för. Vi är ett parti som byggs upp av det stöd våra medlemmar och sympatisörer ger oss, såväl politiskt som ekonomiskt.

Det viktigaste är att få våra sympatisörer och anhängare att förstå hur viktigt deras stöd, både i ord och ekonomiskt, är. Alla kan bidra! Man kan prenumerera för minimumpriset 40 kronor per månad, men flera vill även stödja med mer, till exempel 60 kronor eller 100 kronor per månad.
 Vill du stödja den socialistiska rörelsen? Skicka e-post till offensiv@socialisterna.org, besök vår hemsida, socialisterna.org, eller ring 08-605 94 00 för att teckna en prenumeration. ■