PRESSTOPP Fönsterruta krossad på partilokalen

2007-02-14 12:01:56
Natten mellan söndag och måndag krossades en fönsterruta på Rättvisepartiet Socialisternas partilokal i Farsta. En stor sten kastades in genom både ytter- och innerrutor till ett av Offensivs redaktionsrum.
– Vi har polisanmält vandaliseringen och förstärkt bevakningen av lokalen. Det här innebär också ökade kostnader. Förra gången vi fick en ruta krossad i ett misstänkt rasistdåd för två år sedan kostade det 3 200 kronor, säger Per-Åke Westerlund, RS ordförande.
Sätt in ett bidrag mot vandaliseringen på pg 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!